2020-07-02
2020 är sommaren då många satsar på en semester hemma och med det troligtvis lägger lite extra omtanke på den egna bostaden. Nu har vi laddat webbshoppen med flera produktnyheter och några av dem hittar du här.
Takrosetter
Bild1.jpg
Bild2.jpg
Takrosett R103 är en mycket snyggt ornamenterad takrosett som passar fint in i en våning eller ett hus som är byggt runt 1900 och som har dekorerade taklister. Diametern på 41,5 cm är en bra medelstorlek som gör att den passar in i flera typer av rum.
Även nyheten Takrosett R125 har en bra mediumstorlek och en design som passar sekelskiftesbostaden. Dessutom har den en något ovanlig form då den inte är helt rund.
Takrosett R134 är en vacker och stilren takrosett utan ornament. Den här takrosetten blir särskilt snygg att kombinera med taklister som har ”klossar”, exempelvis Taklist Z143. Takrosetten passar även i lägenheter byggda under 1920-talet eftersom det under den tidsperioden var vanligt med mer släta takrosetter.
Konsoler
Bild3.jpg
Bild4.jpg
Den som under sommaren vill ge sig på ett så kallat DiY-projekt och bygga egna hyllor, exempelvis en snygg hatthylla, ska ta sig en titt på nyheterna Konsol B227 och Konsol B076.
Vägglister
Bild5.jpg
Bild6.jpg
Ett enkelt sätt att förändra ett rum på är att sätta upp vägglister. De är enkla att såga i och monteras med lim. Vägglister som Vägglist Z351 och Vägglist Z352 är sedan tidigare storfavoriter då de är smala och enkla lister som passar fint att använda för att bygga väggramar - även där takhöjden inte är så hög. Nu får dessa modeller hård konkurrens av nyheten Vägglist Z348 som har måttet 244x1,9x1,1 cm. Beställ i tid för den här listen kommer bli en favorit hos många!
Den som istället letar efter en bredare och tjockare list ska ta en titt på nyheten Vägglist Z356.
Taklister
Bild7.jpg
Bild8.jpg
Bland taklisterna finns flera nyheter, en del är dekorerade medan andra är mer släta och moderna. Kika på nyheterna Taklist Z156, Taklist Z157, Taklist Z256, Taklist Z257 och Taklist Z233.
Spana kanske särskilt på Taklist Z156 och lägg märke till den snygga dekorationen på taklistens nedre del.
Kom ihåg att du som vanligt kan beställa prover på alla tak-, vägg- och golvlister om du är osäker på vilken som passar bäst hemma hos dig.