2023-07-06
Välkända juvelerarbutiken VANBRUUN har sedan grundandet 2014 haft fokus på att vara onlinebaserade men i takt med att företaget växt globalt har de även öppnat ett par showroom. Det senaste i anrik byggnad mitt i centrala Oslo.
Storbild1.jpg
När vi designade showroomet, Maison VANBRUUN, var målet att skapa ett utrymme där varumärket lyste igenom. En plats där våra kunder fick möjligheten att uppleva VANBRUUN genom både produkt och omgivningen. Ledorden vid skapandet av showroomet var elegant, välkomnande och givetvis VANBRUUN, berättar grundaren och ägaren Victor Halvarsson.
Sober färgsättning, vägglister som ger en ombonad känsla, ljussättning medlister för indirekt ljus och väl utformade sittplatser har gett den rätta känslan i det som nu är en mötesplats för smyckesälskare och friare. Och på plats finns experter som underlättar och inspirerar via privata konsultationer som går att boka på företagets hemsida.
För oss handlar det om mötet, tillfället där all uppmärksamhet riktas till klienten och dess frågor eller funderingar. Under den privata konsultationer finns möjligheten att klämma, känna och upptäcka sortimentet, samtidigt som experten och dennes kunskap närvarar. Att boka en konsultation är givetvis gratis, avslutar Victor.
Se bilder från VANBRUUN:s showroom i Oslo här nedan.
Produkterna är golvlist MD095, vägglist Z350, bröstlist Z367 och taklist för ledbelysning MD367.
Storbild1.jpg
Bild1.jpg
Bild2.jpg
Bild 3 VB.jpg