DIY: Bygg en lyxig garderobsö
2020-08-26
”Nu kommer ett efterlängtat inlägg på temat DIY-projekt. Med hjälp av några få vägglister är det enkelt att ge en möbel ett helt nytt och unikt utseende. Här kommer en ”steg för steg-guide” till att skapa en pampig garderobsö.”
Inredningsintresserade Emy Stenudd berättar hur hon gjorde för att förvandla några IKEA-byråer till en lyxig garderobsö.

Läs mer
Platsbyggd bokhylla & klassiska taklister
2020-07-02
”Vi behövde hitta en bra plats till tv:n som gjorde att den inte hamnade i centrum. När jag inte fann något, bestämde jag mig för att skapa en bokhylla utifrån egna mått.”
Månadens intervju - Inredaren Emma Lyrstrand berättar om valet av lister till sekelskiftestvåan och om hur hon skapade en platsbyggd bokhylla.

Läs mer
Bästa tipsen för ett barnrum!
2020-07-02
Trebarnsmamman Josefin gillar en enkel och funktionell inredningsstil och satsar på vägglister för att skapa en ombonad känsla.
- På väggarna i barnrummet sitter vägglister i två olika storlekar som tillsammans skapar dubbla väggramar. Den inre ramens hörn ...

Se alla bilder
Inred med loppis!
2020-05-26
”Inredningsstjärnan Hannes Mauritzson berättar om varför loppisar är en favorit och tipsar om bästa fynden just nu.
- Från det egna hemmet en varsamt renoverad sekelskifteslägenhet från år 1900 med maffiga fönster och högt i tak skapar Hannes det innehåll som nära 40 000 instagram-följare får ta del av.

Läs mer
Köksinspiration - modernt sekelskifteskök i Göteborg
2020-05-09
”Hur ska man tänka inför köksrenoveringen? Hur väljer man stuckatur till ett modernt kök i en äldre fastighet? Möt Carlos som på egen hand planerat och ritat upp ett riktigt drömkök!
- Ta del av hans erfarenheter och tips för att skapa och inreda ett kök i en sekelskifteslägenhet.

Läs mer
Inredningstrender att ha koll på i vår!
2020-04-23
”Med tanke på vad vi hitintills varit med om under den här märkliga våren blir det ännu mer självklart hur viktigt det är att leva nära naturen, och i harmoni med sig själv.”
Månadens intervju - I mer än 30 år har Jan Rundgren varit verksam som inredare. Här delar han med sig av hur hans karriär har sett ut och vilka inredningstrender som gäller i år.

Läs mer
Så skapar du ett drömsovrum – inredarens bästa tips!
2020-02-27
”Många använder för små mattor! Tänk på att mattan ska sticka ut minst 50 centimeter runt om HELA sängen!”
Månadens intervju - Lär känna inredaren och designern Åsa Ingrosso och ta del av hennes bästa tips för att skapa och inreda ett riktigt drömsovrum.

Läs mer
Exklusivt och vågat hemma hos inredaren Louise Hjorth
2020-01-28
"Här valde jag att sätta upp maffiga takpaneler. Jag hade sett något liknande i en restaurang utomlands, men aldrig hemma i Sverige."
Månadens intervju - Möt inredaren Louise Hjort (@stylebylojs) som har en förkärlek till dekorlister och som tycker att fler ska våga använda färger i sina inredningsprojekt.

Läs mer