2022-02-13
Vi hjälper dig att lyckas med dina renoveringsdrömmar genom tydliga instruktionsfilmer och först ut är en tydlig steg-för-steg-guide för hur du på ett enkelt sätt sätter upp taklister, helt på egen hand.
Något av det allra bästa med våra taklister, som är tillverkade i högkvalitativa och miljövänliga lättviktsmaterial, är att de är enkla att sätta upp helt på egen hand. Det gör att du slipper dyra hantverkskostnader och kan välja när det passar dig att renovera bostaden.
För att göra det ännu enklare för dig att montera taklister helt på egen hand har vi tagit fram en instruktionsfilm som visar hur du går tillväga med allt från att kapa inner- och ytterhörn, till hur du limmar listen på plats och slutligen fogar för ett professionellt resultat.
Samtliga verktyg som du ser i filmen hittar du förstås även i vår shop under fliken ”Tillbehör”. Skulle du trots allt ha någon fråga så är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Tack till produktionsbyrån Takeoff Video AB i Örebro som varit med och tagit fram filmen. Vi önskar dig mycket renoveringsglädje och ett strålande resultat.
Filmen hittar du här: Länk till film
Några ”bakom kulisserna”-bilder bjuder vi på nedan.
Storbild0.jpg
Storbild1.jpg
Storbild2.jpg
Storbild3.jpg